Sőt, valójában ennél rosszabb a helyzet, mert a gép úgy ahogy van el sem indult Londonból, máig nem tisztázott okok miatt, de 24 órával az elvi indulási idő után a nigériai sportminiszter, Isa Bio odazavarta a nigériai Arik Air légitársaság egyik gépét, hogy segítse már ki a srácokat.

(Itt kell megjegyeznem, hogy a Sasokat szarban hagyott légitársaság a portugál LuzAir volt, ami miatt még az eddiginél is vehemensebben fogunk szurkolni a nyálas Céronaldo és társasága összes ellenfelének.)

A csapat végül megérkezett Durban városába, és készül az utolsó, Észak-Korea elleni edzőmeccsre. A futballszövetség szóvivője (ez a szép ember) pedig bejelentette, hogy tisztelettel visszakérnék a jegyek árát a portugáloktól.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr832058031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maracanazo · http://mindenuruguay.blog.hu/ 2010.06.05. 15:22:28

Nálatok is a portugálok szerencsétlenkedtek? Nálunk is. Bár Uruguay megúszta 6-7 órás késéssel.
süti beállítások módosítása