Sani Kaita a görögök elleni rettentő buta kiállítása után számolatlanul kapja Facebookon és emailben a fenyegetéseket, köztük több halálosat is. Az ilyesmiket sokáig nem volt szokás különösebben komolyan venni, de 1994 és a kolumbiai Andres Escobar szomorú története (öngólt lőtt, kiesett a válogatott, nem vette komolyan a fenyegetéseket, aztán otthon simán lelőtték az utcán) óta azért nem árt odafigyelni rájuk.

Kaita nem idegeskedik, azt mondja, hithű muszlimként nem lehet őt csak úgy megölni, egyedül Allahnak van hatalma ahhoz, hogy elvegye az életét, holmi netes fenyegetőknek nincs.

A koreaiak egyébként a hírek szerint az utolsó, döntő meccsen edzői utasításra direkt provokálni fogják a nigériaiakat, hátha kicsikarnak egy hasonló kiállítást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr322095433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása