Argentína szurkolóblogja nagy titokban hadat üzent Nigériának, mert ki mertük mondani, amit egyébként mindenki tud, hogy Maradona egy dagadt hülye, és még csaló is. Ezt egyébként nem győzzük eleget hangsúlyozni, és addig fogjuk ismételgetni, míg a Google a "dagadt hülye Maradona" keresőkifejezésre minket hoz elsőnek.

Szóval felvesszük a kesztyűt, és ezennel meghívjuk Argentína vezérszurkolóját egy közös meccsnézésre, ahol személyesen lehet tanúja csapata szégyenteljes vereségének. Opcionálisan utána kiröhöghetjük a görög-koreai meccs összes résztvevőjét.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr342053483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minority 2010.06.03. 16:31:56

hahaha, szép lesz az, majd megpróbálok empatikus lenni a végén veletek : DDDDDD

Pacho · http://pacho.blog.hu 2010.06.03. 17:08:55

Drukkolok Nigériának, mert az egyetlen csapat amelyiknek normális a mezszíne, viszont sajnos a csoportból nem fognak továbbjutni. Ennek pedig nem az az oka, hogy a másik két csapat erősebb náluk, hanem saját maguk.

Ez első meccsen pont Argentínát kapjátok és lelkesedés ide vagy oda, sajnos Messiék jobbak, bár utálom őket. A második meccsen ugyan veritek a görögöket, 2-0ra, ám sajnos e két meccs alatt annyi sárgát meg pirosat szedtek össze, hogy az utolsó meccsre csoda lesz ha középpályásokból össze sikerül rakni egy védelmet. A Nigéria tarcsit, full teherrel a hátukon, meg a görögök ellen x-elő Dél-Korea elveri. Így 4 ponttal Dél-Korea jut tovább.

Hajrá Kamerun!

jannni 2010.06.03. 17:32:14

Tekintve, hogy a csoportból Görögo. és Korea fog tovább menni, ez a háborúsdi Argentínával vihar a biliben. Az egymás elleni meccsen legalább eldönthetitek a csoport harmadik helyezését.

Irapuatótól Szuezig 2010.06.03. 19:47:32

jó ötlet. közvetíthetnétek élőben mint a görög bloggazda, csak párban. már régóta megnéznék egy olyan meccset, amit két olyan kommentátor közvetít, akik leplezetlenül szurkolnak két különböző csapatnak.

2010.06.05. 08:26:02

emir kusturica szerint a lét- és a fajfenntartás mellett maradona góljai az emberiség harmadik legnagyobb motivációs ereje... visszatekertem kétszer, de még mindig remélem, h rossz a fordítás, ilyen hülyeséget nem mondhat vki

Félkupica_Fehér_Főnök 2010.06.07. 22:43:05

Én minden porcikámmal drukkolok nigériának, de azt be kell lássuk, hogy Diego még a cserepad elől is beteszi a maga 2-3 gólját a nigériai kapuba... jobb ezt előre elfogadni, a csalódások sok-sok évet öregítenek az emberen, szóval majd a dél-koreával játszott döntetlenért lehet szorítani, az első meccs viszont már régen lefutott ;-)

xD
süti beállítások módosítása