Az úriember neve Wolfgang Stark, és hogy, hogy nem, pont egy argentin vébémeccs (U20-as negyeddöntő 2007-ben Chile ellen) kapcsán lett ismert a neve. Mit ad az ég, nem éppen arról, hogy különösebben szigorú lett volna Messiékhez, akik aztán meg is nyerték a vébét. Konkrétan kiállított két chileit, és kiszórt nekik még hét sárga lapot (az igazsághoz hozzátartozik, hogy az argentinoknak is kettőt), a végén úgy kellett kimenekíteni a stadionból, mert a chilei csapat tagjai és drukkerei is meg akarták verni.

Na nem mintha arra szeretnénk utalni, hogy Herr Stark az argentinok nagy barátja lenne, sőt, nyilván neki is kellemetlen az emlék, és mindent meg fog tenni a meccsen, hogy eloszlassa az ilyesfajta kételyeket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr302060665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása