X Kolumbiával

2010.05.31. 15:14 hancu

Nézhetjük úgy, hogy Szaúd-Arábia után megint nem sikerült megverni egy nem vébédöntő-résztvevő válogatottat, de úgy is, hogy most sokkal bíztatóbb volt a csapat játéka, mint a szaúdi meccsen, és a hamar bekapott gól után szinte végig támadtunk.

Lagerback tök új csapatot küldött pályára Kolumbia ellen, ezúttal 3-4-3 felállásban, és a cél megint a fiatalok kipróbálása volt. Ezúttal utoljára, mert holnap be kell jelenteni a végleges, 23 fős keretet. A gólunkat egyébként a Monaco 19 éves játékosa, Lukman Haruna lőtte, jó 25-ről, nézzük is meg a kolumbiai góllal együtt. 

Szóval Nigéria-Kolumbia 1:1, most egy kis pihi, aztán irány Dél-Afrika, jövő vasárnap még egy felkészülési meccs Észak-Koreával, aztán jöhetnek az argentinok az első csoportmeccsen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr322044984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása