Egyelőre maradjunk csak a csoportban, ahol az ún. indirekt bizonyítás metódusával, és a vetélytársak módszeres sértegetésével mutatjuk meg, hogy már csak kizárásos alapon is egyedül a Sasok vállalhatók a csoportból, minden, magára valamit is adó drukker számára.

Argentína. A mexikói vébé és Maradona kézzel ütött gólja már alapvetően örökre kitiltotta az argentin válogatottat minden kultúrember "na kinek drukkoljunk a vébén" listájáról. De ha az emlékezetes csalás nem történt volna meg, akkor is: az argentin válogatott simán a világ legjobb játékosállományát vonultatja fel, ehhez képest éppen hogy csak sikerült kimenedzselnie őket a vébédöntőre, a csoportjukból utolsó helyen mentek tovább, megelőzte őket Paraguay és Chile, az utolsó előtti Bolívie pedig konkrétan agyonverte a csodacsapatot egy 6:1-es meccsen. Mélyen a tudása alatt játszó csapat, idióta kapitánnyal, úriember ilyennek nem drukkol.

Görögország. Azt a förtelmes antifocit, amit a 2004-es EB-n a görögök bemutattak, még sokáig nem fogja elfelejteni a világ. Kizárt dolog, hogy egy ilyen mentalitással a pályára lépő, ilyen csúnyán játszó csapat bárkinek rokonszenves legyen.

Dél-Korea. 2002-es vébé. A bírók konkrétan az elődöntőig csalták el a csapatot. Csalóknak meg nem szurkolunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr352012951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása