Röviden: jól. Kicsit hosszabban: egész jól.

A hét nagy brit fogadóiroda oddszait gyűjtő Betting Directory szerint legalábbis jók leszünk a csoportból való továbbjutásra, amivel mélységesen egyet tudunk érteni. Lássuk egyenként a meccseinket.

Argentína ellen kezdünk június 12-én, a brit bukmékerek Maradonáék győzelmét 8:13-hoz adják, a döntetlent 5:12-höz, a Sasok győzelme pedig 1:4 arányban fizet.

A második meccsen, 17-én az ellenfél Görögország, itt mi vagyunk az esélyesek, 8:11-hez adják a nigériai győzelmet, 1:2-höz a döntetlent és a görög győzelmet.

Az utolsó meccs Dél-Korea ellen 22-én lesz, itt 10:11-hez lehet fogadni a nigériai győzelemre, 4:9-hez adják a döntetlent, és 2:5-höz a koreai sikert.

Ami azt jelenti, hogy a bukmékereknél az argentinok jobbnak tűnnek nálunk, viszont a másik két meccsen mi vagyunk az esélyesek. Ezzel tulajdonképpen egyet is értünk. Ha bejön a papírforma - és most egy kicsit persze előre fogunk szaladni -, az egyenes kieséses mókában a B csoport másodikjaként kerülünk be, és az A csoport nyertesével kerülünk szembe először. Ami pedig, továbbra is a bukmékerek által sugallt erőviszonyok szerint, Franciaország lehet.

De hogy kicsit visszakanyarodjunk az oddszokhoz, a nigériai csapat végső győzelmét 1:80 és 1:190 arányok között lehet megtenni, vagyis jó nagyot lehet kaszálni a Sasokon.

És hogy ma se maradjunk videó nélkül, nézzük meg a '98-as vébé utolsó csapatmeccsének összefoglalóját, ahol a spanyolok ellen 0:1-ről, aztán 1:2-ről egyenlítve, majd 3:2-re fordítva az eredményt jutott tovább a Naija Super Eagles.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr391998051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása