Az ember azt gondolná, azért, mert a védelmünkben több volt a lyuk, mint az ementáli sajtban, plusz a csatáraink kihagyták az összes helyzetüket.

Az ember néha téved.

Azért kaptunk ki, mert a szemét dél-afrikai rendezők nem engedték be a stadionba a szurkolók kabalacsirkéit! Konkrét élő csirkéket és tyúkokat, amik a szerencsét hozzák, meg a vudut. Erre panaszkodik John Okoro, a csapat egyik vezérszurkólója, illetve a magát Mózes prófétának nevező másik félőrült, hozzátéve, hogy 1998 óta soha semmilyen nemzetközi tornán nem volt ezzel gond, mindenhová beengedték a csirkéket.

És még mielőtt valaki rosszra gondolna: nem, nem áldozzák fel őket rituálisan, és nem is eszik meg őket utólag. Kabalaállatok, összeszigszalagozott lábbal (gondolom, hogy ne szaladgáljanak el mindenfelé) nem zavarnak senkit, csak kárálnak halkan, és közben visszavágynak a baromfiudvarba, ahol valószínűleg kevesebb a vuvuzela.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr232082295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DC42 · http://barcelonaban.blog.hu/ 2010.06.15. 11:19:08

Na, ilyesmi kifogást várok majd én is miután kikaptok Dél-Koreaától.

flimo13 2010.06.15. 12:29:40

Inkább élő csirke mint az a szar kürt.
süti beállítások módosítása