Persze ki hibáztathatná ezért a világ netezőit, amikor Nigéria online jelenléte a világban aránylag jól lefedhető a 419 fraud, más néven nigériai csalás nevű, roppant átlátszó, és néha iszonyú vicces történeteket szülő, de mégiscsak virágzó csalási módszerrel.

Mindenesetre a Facebookon pár napja terjedő World Cup 2010 drukkeralkalmazás első pár tízezer szimpátiaszavazata alapján a Sasok nem túl népszerűek a közösségi oldalon, ahol a népek leginkább unalmas divatdrukkereknek tűnnek, és Angliának, Argentínának, Brazíliának meg Spanyolországnak szurkolnak. Így drukkol most a Fácse népe:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr622034897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.05.27. 21:10:03

miféle kamu lista, észak-koreában nincs is internet, új-zélandon labda se, mégis nigéria előtt állnak? az 5. helyezett ITALIA vahjon még a divatnak tűnik?
süti beállítások módosítása