Ejnye no

2010.05.26. 11:20 hancu

Tegnap este megvolt a vébé előtti felkészülési időszak első barátságos meccse, és hát lehet hímezni-hámozni, hogy Lagerback direkt a fiataloknak akart bizonyítási lehetőséget adni, meg hogy tulajdonképpen a B csapat játszott, meg hogy két évnyi 4-3-3 után most kétcsatáros, 4-4-2 felállást próbált ki a csapat - azért Szaúd-Arábia ellen egy nyomorult 0:0-nál azért mindenképpen többet kellett volna mutatni.

Nem is az eredmény a gond, hanem hogy a beszámolók szerint a csapat játéka fáradtnak és ötlettelennek tűnt; hát basszus kapjunk inkább ki, de legyen a csapat ötletes és fáradhatatlan, mint rendesen.

A lapok egyébként a válogatottban most bemutatkozó, 18 éves hátvéd, Terna Suswam, az Everton középpályása, Victor Anchibe, és a 2007-es U17-es világbajnok csapat kapitánya, Lukman Haruna teljesítményét emelték ki.

Következő menet vasárnap, Kolumbia ellen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr752032452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gryllus Villamos 2010.05.26. 14:07:12

Semmi baj nincs ezzel, nem most kell pörögni, a nagydöntőig még van több mint 1 hónap :)
Ilyenkor teljesen normális a fáradtság.
süti beállítások módosítása