A magam részéről egy vízibivalyszarvból faragott, rettenetes fülsértő hangú kürttel készülök a meccsekre, de a dél-afrikai vébé hivatalos drukkerhangszere természetesen a vuvuzela. Aminek van csodálatos online verziója is, az egyetlen nemannyiracsodálatos benne, hogy nem lehet embedelni, mint mondjuk egy youtube-videót, hanem muszáj elmenni az oldalára és ott fújni. Feltekert hangerővel, a kollégák szórakoztatására egy unalmas péntek délelőttön tökéletes módszer, és lehet még versenyezni is, hogy ki bírja tovább szusszal. Vagyis hát a gomb nyomvatartásával.

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr862035145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ká k k 2010.05.28. 11:43:26

már hogyne lehetne embeddelni:

<iframe src="http://www.spitorswallow.co.za/blowme.php" width="800" height="600" frameborder="0" />

moli 2010.06.11. 19:39:05

kibaszottidegesito ez a szar, a stadion hangulatat teljesen elveszi, monoton, nincs ujjongas, fujolas, semmi. unalmassa teszi az osszes meccset.
süti beállítások módosítása