...idegen pályán, a szomszéd blogban, Rehakles kolléga vendégkommentátoraként nyomjuk ma. Ha már egyszer négy góllal tudományos alapon jobbak vagyunk, ennyi előnyt adhatunk nekik.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr422089195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xanthor 2010.06.17. 17:56:56

Nah most lehet drukkolni a dagadt hülyének, hogy verjék el a Görögöket :D
Ha az teljesül, elég 1 góllal is megverni Dél-Koreát. Szerencsére Nigéria csak 1 gólokkal kap ki :D

leroi 2010.06.18. 10:49:41

A Sasok:
Eneyama: A VB legjobb kapusteljesítménye, a csapat legjobbja. A második gólban benne volt, de így is toronymagasan a legjobb nigériai.
Yobo: Keményen küzdötte végig a meccset, jópár gólhelyzetben mentett, jó teljesítmény.
Shittu: Tudom, hogy bunkóság, de nomen est omen…mellette még a görög csatárok is gyorsnak, technikásnak, fordulékonynak tűntek. Egy tizest le kellene adnia, így kissé komikusan mutat.
Odiah: Felfutások, passzok, védekezés, mind nulla.
Taewo: Ő néha fel-fel futott, de talán nem kellett volna sérülten játszatni. Helyette jött Echiejile, aki egy meccset játszott a szezonban…hát bmeg, akkor én is beállhatnék, nálam csak eggyel kisebb ez a szám. Hogy lehet válogatott, akiben a klubedzője sem bízik??? Erwin Koeman biztos meg tudná mondani. Ilyen meccsrutinnal nem is csoda, hogy lesérül. Helyette Afolabo, vele legalább nem kaptunk gólt, de a támadásokba ő sem tudott beszállni.

Kaita: Szóval ez volt minden idők legfegyelmezettebb nigériai válogatottja. Azért valljuk meg, ez viccnek is rossz. Mégis mire számított ez az idióta??? Ötven kamera figyeli, és a bíró azon a kis füldugón nem ám a Kossuth rádiót hallgatja, erre egy teljesen indifferens szituációban, vezetésnél, odarúg az ellenfélnek. Ilyen nincs.
Etuhu: Rejtély számomra, hogy minek volt a pályán. Előre nem játszott, támadást nem indított, nem cselezett, nem futott föl, nem szerzett labdát, nem kérte el a megszerzett ladbát. Vajon miért ragaszkodik hozzá Lagerbeck??
Harinna: Legutóbb dicsértem, most ugyanaz mint Eutuhu. Leglább néha elesett, amit vagy lefújt a bíró, vagy nem. És ez a két idióta a belső középpálya, nekik kellene megállítani az ellenfelet, és indítani a támadásokat. Röhej mind a kettő.
Uche: Ő lötte (találta?) a gólt, utána próbálta néha meghúzni a szélt, de hát kevés volt mint Lagosban a jégpálya. Bár az ő mozgása néha a jégpályát, meg azt a bizonyos malacot idézte.

Odemwingie: Az argentínok ellen jól játszott, itt meg semmi. Csatárként nem volt megjátszható, középpályásként meg nem csinált semmit. Bújkált az ellenfél védői mögött. Helyére bejött Obasi, elszúrta a meccslabdát, egyébként meg azt kereste, hogy Odemwingie merre bújkálhatott az első félidőben.
Yakubu Ayegbeni: FOGYÓKÚRA!! ZSÍRDISZNÓ!! Hogy futhat le egy nigériai csatárt egy görög védő?!? Aghahowa elsüllyed szégyenében, de még Amokachi is. A meccslabda elszúrásában övé volt az első próbálkozás, utána volt egy lövése. Aztán semmi.

Lagerback: A kiállítás után mire várhatott vajon? Amikor Rehagel azonnal beküldött még egy csatárt, a Sasok zavarodottan álltak a pályán, és jöttek a görög támadások sorozatban. Nem kellett volna beszólni a fiúknak valamit? vagy esetleg cserélni, hogy nyerjünk egy kis időt? 1-1-nél talán a középpályán kellett volna felvenni a harcot, és nem pedig várni, hogy a lendületbe jövő görögök ráhozzák a lassú védőinkre a labdát. Lagerback egyszerűen nem látta át a helyzet súlyát és nem csinált semmit. Semmi jót.
Kanu…
Mi a francnak hozták el, ha itt sem állítják be? Itt pont jól jött volna egy rutinos, jól fejelő csatár.

A játék…
Mostanra a nigériai válogatott elvesztette minden olyan tulajdonságát amiért szeretni lehetett. Nincsenek ördögien cselező, villámgyors játékosok, nincsenek látványos támadások, gólók 30 méterről, nincs semmi. Összesen egy igazi, nigériai támadás futott a pályán, azt Yakubu mellélőtte 18-ról. Csak abban voltak laza testcselek, gyufáért küldött védők, meg igazi afrofutball. A többi 93 perc kiábrándító és lehangoló volt egyszerre.
Továbbjutás…
Annak annyi. A koreaiak nem a görögök. Azok tényleg gyorsak. Ráadásul mégha nyerünk is, az argentínoknak jó lesz egy sima döntetlen is a görögökkel, nekik még hosszú menetelés lesz. Nem mellesleg a görögök sem fognak azzal rosszul járni. (Hacsak Korea be nem kavar nekik, de ez a Sasoknak se jó hír.)

Szakad az eső kint, de nem csak ezért vagyok kedveszegett.

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.06.18. 11:14:54

Hjahh, ez a meccs eléggé szomorú volt, ezt nem a görögök nyerték, hanem Nigéria vesztette el. Az az ostoba, teljességgel felesleges szabálytalanság és a jogos kiállítás teljesen összeomlasztotta az egész csapatot. Nagyon kár érte, pedig itt, a csoport leggyengébb csapata ellen aztán tényleg nyerni kellett volna.
süti beállítások módosítása