Lagerback mester pár napja már bejelentette, hogy összeállt a fejében az argentin meccs kezdőcsapata, azt is elmondta, hogy Messi nem kap külön őrzőt, de ennél több konkrétumot nem kaptunk tőle.

Az Allnigeriasoccer.com azt állítja, biztos forrásokból megszerezték az összeállítást, amit vagy elhiszünk, vagy nem, mindenesetre a névsor a következő:

Enyeama - Yobo, Shittu, Taiwo, Odiah - Kaita, Lukman, Etuhu, Obinna - Yakubu, Odemwingie

Ebből rögtön az látszik, hogy a szokásos 4-3-3 helyett az utóbbi előkészületi meccseken erőltetett 4-4-2 lesz a felállás, meg azt hogy a nagyobb nevek közül nincs a kezdőcsapatban Kanu és Obafemi Martins.

Nézzünk is meg gyorsan egy összeállítást a félorosz-félnigériai csatárunkról, Odemwingie-ről.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://riarianigeria.blog.hu/api/trackback/id/tr402072674

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 09:50:24

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak bogyó kell hozzá - amiről jól tudjuk miképp készül -, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, am...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nykaroly · http://nykaroly.wordpress.com/ 2010.06.11. 11:00:52

Huh, mindjárt kezdődik... De mielőtt komolyra fordulna a dolog, jót lehet nevetni a csoportellenfelek játékosainak a hülye nevein :))
nykaroly.wordpress.com/2010/05/27/argentina/

kerdesek05 2010.06.11. 11:15:33

remélem kitekerik az afrikaiak nyakát az argentinok:)
süti beállítások módosítása